Echipele sălăjene rămân pe ultimele locuri în Liga a III-a

FC Zalău şi Luceafărul Bălan au pierdut jocurile susţinute în cadrul etapei de sâmbătă, ambele fiind la al cincilea eşec consecutiv în actualul sezon. Zălăuanii au cedat cu 1 – 3 pe terenul Unirii Dej, în timp ce echipa pregătită de Marius Paşca a pierdut cu scorul de 2 – 3 partida de pe teren propriu cu CS Oşorhei.

Zece minute de coşmar pentru FC Zalău

Pe lângă problemele financiare cu care se confruntă, FC Zalău nu arată deloc bine nici în teren, suferind sâmbătă al cincilea eşec consecutiv din acest sezon. Echipa pregătită de Constantin Olariu şi Cristian Oros a cedat cu scorul de 1 – 3 pe terenul formaţiei Unirea Dej, după ce tabela a arătat egalitate, 1 – 1 la finalul primelor 45 de minute.
Zalăul şi-a trecut în cont câteva ocazii în debutul partidei, dar scorul a fost deschis de către gazde, în minutul 35, prin Kovacs Szabolcs, care a reluat balonul în plasă dintre fundaşii zălăuani, după o centrare trimisă de pe partea stângă. Cu un minut înainte de finalul primei părţi, zălăuanii au restabilit egalitatea prin Liviu Cheţan, care a înscris cu capul din interiorul careului, după o lovitură de la colţul terenului.
În primul sfert de oră al reprizei secunde, FC Zalău a ratat de două ori şansa de a trece în avantaj, prima dată prin Liviu Cheţan, apoi prin Cristian Tăbârţă. Au venit, însă, ultimele zece minute, care au fost de coşmar pentru FC Zalău. Dejul a înscris pentru 2 – 1 în minutul 85, prin Alexandru Bălţoi, iar două minute mai târziu, acesta a reuşit „dubla”, transformând o lovitură de pedeapsă.
În etapa viitoare, FC Zalău va primi vizita liderului Luceafărul Oradea, meciul fiind programat vineri, la ora 16, pe Stadionul Municipal din Zalău.
FC Zalău: Cristian Man – Sergiu Bercean, Flavius Dumbrăvean, Tonko Robert, Gabriel Buda, Liviu Cheţan, Ibrahim Jamilu, Raul Stanciu, Simon Angelo, Daniel Supuran şi Cristian Tăbârţă. Antrenori: Constantin Olariu (principal), Cristian Oros (secund)

Bălanul şi-a revenit prea târziu

Antrenorul Marius Paşca spera ca echipa pe care o conduce să „spargă gheaţa” în etapa de sâmbătă, mai ales că nici adversarul, CS Oşorhei, nu a avut un parcurs bun în primele patru etape. Din păcate, Luceafărul Bălan a avut un început foarte prost de partidă, oaspeţii conducând cu scorul de 2 – 0 după primele 45 de minute.
Scorul a fost deschis în minutul 26, de Mădălin Trip, care a profitat de o greşeală în defensiva sălăjenilor, iar 11 minute mai târziu, Coriolan Chiş a majorat avantajul celor de la CS Oşorhei. După doar câteva minute de la reluare, scorul a devenit 3 – 0 pentru oaspeţi, Flaviu Bărnuţiu reluând balonul în proprie poartă.
La acest scor, Bălanul nu mai avea ce pierde, iar după primirea celui de-al treilea gol a jucat totul pe cartea atacului. Maior Istvan a redus din diferenţă în minutul 58, după ce a înscris din poziţie de „unu la unu” cu portarul advers, iar Mihai Bode a înscris pentru 2 – 3 în minutul 60.
Până la final, Bălanul şi-a mai trecut în cont două ocazii importante, dar fără rezultat pe tabelă, astfel că elevii lui Marius Paşca au suferit sâmbătă a cincea înfrângere consecutivă din acest sezon.
În etapa viitoare, Bălanul va întâlni în deplasare Industria Galda, formaţie situată pe locul şase după cinci etape, cu trei victorii şi două înfrângeri.
Luceafărul Bălan: Marius Groza – Răzvan Criste (min. 80, Raul Brânduşe), Marius Rus, Flaviu Bărnuţiu, Gabriel Ţiriac, Maior Istvan, Bogdan Ceaca, Alex Turcu, Ciprian Nagy (min. 46, Flavius Porumb), Mihai Bode, Marius Haiduc (min. 46, Andrei Teglaş). Antrenori: Marius Paşca (principal), Marius Muntean (secund)

Leave a Comment